ÇANAKKALE / GELİBOLU - 26 Kasım İlkokulu

May

Bu proje, öğrencilerin refahını destekleyen faaliyetler aracılığıyla küresel topluluk duygusunu geliştirmeyi amaçlamaktadır. Deneyimleri paylaşarak ve birbirlerinden öğrenerek öğrenciler daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam için yaşam boyu alışkanlıklar geliştirebilirler. Bu projeyle öğrencilerimizin olumlu ve sağlıklı bir yaşam tarzına katkıda bulunan uygulamaları keşfedip paylaşarak öğrenciler arasında refah ve mutluluğu teşvik etmeyi amaçlıyor.

Ock

Okulumuz gösteri salonunda Öğrencilerimize Juggling Show gösterisi  yapılmış olyup öğrencilerimiz çok eğlenmiştir.Emeği geçen herlkese çok teşekkür ediyoruz.

1/B Sınıfı okuma Şenliği

Ock

Okulumuz 1/D sınıfı öğrencileri , öğrendikleri seslere göre kamu kurumlarına mektup yazmış, kutlama kartı göndermişlerdir.

Ock

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası, okulumuzda öğretmen ve öğrenciler arasında çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaparak öğrencilerin yerli ürünleri tercih etmelerine, tutumlu ve bilinçli tüketim alışkanlıkları edinmelerine odaklanmaktadır. Bu hafta kapsamında düzenlenen etkinliklerde, öğrencilerin ve velilerin katılımını teşvik etmek adına çeşitli hazırlıklar yapılmıştır.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılı, okulumuzda yapılan törenle kutlandı.

Ekm

eTwinning Okul Etiketi'ne sahip okulumuzda Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yılı Teması ile 2023 Kod Haftası Kapsamında CodeWeek (Kod Haftası) etkinlikleri gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuz 3/D sınıfı öğrencilerinden Yusuf Taha GÜNDÜZ' den büyük başarı.

Ekm

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi kapsamında etkinlikler okulumuzda yapılmaya başlandı.