ÇANAKKALE / GELİBOLU - 26 Kasım İlkokulu

26 Kasım İlkokulu

Adres
Gazi Süleyman Paşa Mahallesi 26 Kasım Caddesi 26 Kasım 4. Sokak No4 17500 Gelibolu/ÇANAKKALE
Vizyon
Geleceğimizi öğrencilerimizle yeniden inşa etmenin heyacanını,umudunu yaşayan ve bilgi , beceri, yetenek ,ahlaki değerleri en üst düzeyde kazandırmakla tanınan "öğrencilerin okulu" olma yolundayız....
Misyon
"Daha iyi bir eğitim imkanı nasıl sağlarız ?" sorusundan yola çıkarak değişen dünya şartlarında kendini sürekli yenileyen,geliştiren ,kişisel ve toplumsal sorumluluk bilincine sahip ,etkili iletişim kurabilen ve öğrenmeyi öğrenen nitelikli bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
Okulumuz 2009 yılında "Ekip "dalında Çanakkale ili ARGE birimi değerlendirmesi sonucunda "katılım belgesi"yle ,2010 yılında ise yine Çanakkale ARGE birimi tarafından yapılan değerlendirme sonucunda "Ekip" dalında Çanakkale 3.sü olmuş ve çeşitli ödüller okulumuza kazandırılmıştır.
Kalorifer-Katı Yakıt
Ulaşım
Kara yoluyla her yere araçla gidilir.Deniz yoluyla Lapseki ve Çardak beldesine geçilir.Okulumuza şehir içi çalışan minbüslerle de ulaşılır.
7 adet taşımalı köy servisleri, 3 adet şehir içi özel servis
Yerleşim Yeri
Okulumuz İlçe merkezinde olup Gazi Süleyman Paşa Mahallesi diye bilinen bir yerdedir. Mahallemiz yeni ve yüksek binaların ,sitelerin yapıldığı bir bölgedir.Kiralık ev bulunur aşağı yukarı 600 ile 750 TL arası ev bulunabilir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuzun Kaymakamlığa 500 metre.Belediye binasına 1500 metre,otogara uzaklığı 2000 metredir.